Het Sprookjesatelier

Elke tweede zondag van de maand komt 's werelds enige sprookjes couturier naar de Holle Bolle Boom. Om 10:30 uur opent hij de deuren van het sprookjesatelier voor een verrassende voorstelling vol muziek, humor, interactie en improvisatie. Leuk voor de hele familie!!

Een reactie van een gast na de eerste voorstelling: "Wat is het toch heerlijk om naar een kindershow te kijken terwijl de ouders gniffelend op hun stoel zitten vanwege een flinke dosis humor! Kinderen en ouders letterlijk uit hun stoel getrokken voor om heerlijk actief mee te doen. Als je zonder enige schaamte en met zoveel humor zo'n leuke show weet neer te zetten dan hoor je op zo'n podium. Jordy bedankt en tot de volgende show!"

Een unieke one-man-show van de Holle Bolle Boom in samenwerking met Jorkidding Entertainment Producties.

's Werelds enige sprookjescouturier komt regelmatig naar de Holle Bolle Boom. Hij brengt een verrassende voorstelling vol muziek, humor en improvisatie. 

De excentrieke stylist van sprookjesland mag alle beroemde sprookjessterren tot zijn clientele rekenen. Hierdoor weet hij alle ins & outs van sprookjes die iedereen dacht te kennen. Tussen de enorme collectie sprookjesrekwisieten staat en hangt genoeg voor een verrassend sprookjesavontuur met een belangrijke rol voor het publiek.

De voorstellingen zijn op:
14 januari om 11.00 uur
11 februari om 11.00 uur
11 maart om 11.00 uur

Kaarten kosten € 6,00 per persoon.
Dit is exclusief entree voor de Holle Bolle Binnen. De kaarten worden alleen verkocht in combinatie met het entree voor de Binnen. De entreekosten voor de Binnen èn de entreekaarten voor de show worden op de dag zelf bij de kassa afgerekend. Zijn jullie in het bezit van een Boompas abonnement? Dan betaalt u uiteraard alleen de entreekaarten.

Op de zondagochtend is het nog mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen, tenzij de voorstelling voor die tijd al is uitverkocht.

Reserveren? Bel vandaag nog 0226-390620