Speciale dagen in de Holle Bolle Boom

'Bobbi op zondag'

Elke zondag* worden alle kinderen met een bezoek van Bobbi aan de Holle Bolle Binnen verblijd. Hij komt heerlijk spelen en knuffelen met Pa-Radijs, maar ook met alle kinderen die in de Binnen aan het spelen zijn! 

*Let op! Vanaf oktober t/m maart is elke tweede zondag van de maand geen Bobbi, maar de unieke familievoorstelling 'Het Sprookjesatelier'. Tijdens de Sinterklaasperiode (van 18 november tot 5 december) is Bobbi niet in de Holle Bolle Boom.

Het programma van Bobbi op zondag:

09:30 uur: Opening Holle Bolle Binnen
12:30 uur: Met Pa-Radijs op zoek naar Bobbi in het Appeloniatheater
Aansluitend: Knuffelen én op de foto met Bobbi!

Het Sprookjesatelier (NIEUW!)

Een unieke one-man-show van de Holle Bolle Boom in samenwerking met Jorkidding Entertainment Producties.

'S werelds enige sprookjescouturier komt regelmatig naar de Holle Bolle Boom. Elke tweede zondag van de maand opent hij de deuren van het sprookjesatelier voor een verrassende voorstelling vol muziek, humor en improvisatie. 

De excentrieke stylist van sprookjesland mag alle beroemde sprookjessterren tot zijn clientele rekenen. Hierdoor weet hij alle ins & outs van sprookjes die iedereen dacht te kennen. Tussen de enorme collectie sprookjesrekwisieten staat en hangt genoeg voor een verrassend sprookjesavontuur met een belangrijke rol voor het publiek. Bekijk de video op Youtube!

De voorstellingen zijn op:
14 januari om 11.00 uur
11 februari om 11.00 uur
11 maart om 11.00 uur

Kaarten kosten € 6,00 per persoon. 
Dit is exclusief entree voor de Holle Bolle Binnen. De kaarten worden alleen verkocht in combinatie met het entree voor de Binnen. De entreekosten voor de Binnen èn de entreekaarten voor de show worden op de dag zelf bij de kassa afgerekend. Zijn jullie in het bezit van een Boompas abonnement? Dan betaalt u uiteraard alleen de entreekaarten.

Op de zondagochtend is het nog mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen, tenzij de voorstelling voor die tijd al is uitverkocht.

Reserveren? Bel vandaag nog 0226-390620

Schoolvakanties

Tijdens alle Noord-Hollandse schoolvakanties is de Holle Bolle Boom 7 dagen per week* geopend tot 19.00 uur. Vaak is er in de vakantie nog een extra programma waarbij de kinderen nog meer kunnen beleven. Houd onze website, Facebookpagina en Twitterpagina in de gaten.

Arrangementen tijdens feestdagen

Tijdens de Pasen en Kerst heeft de Holle Bolle Boom in samenwerking met Het Klokhuis en restaurant de Stamboom diverse smakelijke en vermakelijke arrangementen. Deze kunt u voorafgaand aan deze feestdagen lezen op etenenspelen.com

* Tijdens de kerstvakantie is de Holle Bolle Boom gesloten op Eerste kerstdag (25 december) en op Nieuwjaarsdag (1 januari).