Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen en antwoorden hierop.

 1. Waarom is er een kledingadvies voor volwassenen in de Plons?
  Koning Pa-Radijs stimuleert samen spelen. Meespelen is het makkelijkst als u ook badkleding draagt in de Plons. De temperatuur is constant 30 graden Celsius en met het oog op hygiëne is dat ook het prettigst Een korte broek en hemdje volstaat ook als u kiest om niet mee te spelen. Het is wel ten strengste verboden om dan het water te betreden.
 2. Waarom mogen kinderwagens niet in de Holle Bolle Plons?
  Dat heeft wederom te maken met veiligheid en hygiëne. De wielen van een kinderwagen zijn niet schoon. In het centraal gelegen entreegebouw, het Klokhuis, is een speciale kinderwagenstalling.
 3. Zijn er voorzieningen in de Plons voor minder valide bezoekers?
  Er s een speciale MIVA- kleedruimte/toilet op de begane grond.
 4. Mogen er in de Holle Bolle Boom eigen consumpties genuttigd worden?
  Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties is in de gehele Holle Bolle Boom en onze horecagelegenheden niet toegestaan. Kijk voor alle mogelijkheden om lekker te komen eten en drinken op etenenspelen.com
 5. Wie houden er toezicht in de Holle Bolle Boom?
  Alle oogappeltjes van Koning Pa-Radijs houden een oogje in het zeil. Belangrijk is wel dat u zelf altijd verantwoordelijk blijft voor uw eigen gezelschap met kinderen. Het dragen van zwemvleugeltjes is verplicht voor alle kinderen die niet in het bezit zijn van hun zwemdiploma A. Zij mogen niet zonder begeleiding van een volwassene (18+) in de Plons en de Buiten.
 6. Waarom vraagt u bij de entree bezoekers om hun vingerscan?
  De vingerscan is uw toegangsbewijs. Hiermee vindt u de toegang tot de door u gekozen belevenis. Er worden geen persoonsgegevens bij geregistreerd en alle vingerafdrukken aan het einde van elke dag weer gewist.
 7. Wat is er voor ouders als ze even niet meespelen?
  In alle belevenissen is een terras aanwezig waar begeleiders hun kinderen kunnen zien spelen. Er zijn in de Binnen ook tijdschriften te vinden en oplaadpunten voor laptops, tablets of telefoons. Er is ook een gratis wifi-netwerk. Voor een kopje thee of koffie kan men in de Holle Bolle Binnen bij de Pitstop terecht. In de Holle Bolle Plons is er een klein horeca uitgiftepunt met een beperkt assortiment in verband met de temperatuur en de hygiëne. In de Buiten zijn diverse picknicktafels en bankjes te vinden. Bij mooi weer is daar het Pa-Viljoen geopend.
 8. Honden en andere huisdieren
  Honden en andere huisdieren zijn niet welkom in de Holle Bolle Boom, alle horecagelegenheden en het Appeloniatheater.
 9. Glutenvrij eten
  Er zijn diverse glutenvrije mogelijkheden in de horeca, ook voor kinderfeestjes. Het gaat dan bv. om brood, knakworst, pannenkoeken, friet, cake en muffin.