Ontdek het park

plattegrond

Kleurplaat

Download hier de
Bobbi-kleurplaat!

Download

Bezoek ook:

campingpark de bongerd
Onze restaurants

 

 

 

 

 

  • de Holle Bolle Boom
  • de Holle Bolle Boom
  • de Holle Bolle Boom

De waterspeeltuin van de Holle Bolle Boom

- Spannende glijbanen
- Een spetterend interactief Fonteinplein
- In een tropische temperatuur spelen met en in water

De overdekte Water-Wereld van Pa-Radijs is een groot waterfeest voor kinderen t/m 11 jaar. De onverwachte waterstralen uit de Big Ben, de lekkende toren van Pisa, een waterplassende Manneke Pis en nog vele andere wereldwonderen geven deze 25 cm diepe wereld veel waterplezier. Speel mee in de unieke beleving van de Sfinx. Achter de Sfinx is de mogelijkheid actief te klimmen en klauteren met de spanning opeens een regenbui over je heen te krijgen: dit gebeurt als de appels van de Sfinx geraakt worden door de waterkanonnen.

plons_1

Ga mee met de avonturen van het Koningsappeltje en beleef het gevoel van de opstijgende raket.

Glij avontuurlijk naar beneden door de waterglijbaan met flitsende lichteffecten of kies voor de familieglijbaan waar je met de hele familie de Holle Bolle Speelboom naar beneden kunt glijden. Tussen de speelwereld en de Chinese muur, waar achter ook u een plonsje kunt wagen, is de sfeervolle Oase waar u de kinderen van dichtbij kunt zien spetteren.

Holle Bolle Plons

Badkleding advies

Wilt u gezellig mee plonsen met de kinderen? Dat kan! Denkt u dan ook aan badkleding? Wilt u liever vanaf het terras genieten, u bent dan niet verplicht om badkleding te dragen. Wel raden wij u aan om luchtige kleding te dragen. De omgevingstemperatuur is namelijk 30 graden celcius. Wilt u niet op blote voeten, neem dan badslippers mee die niet buiten gebruikt zijn! Het dragen van zwemvleugeltjes in de 'Plons' is verplicht voor alle kinderen die niet in het bezit zijn van hun zwemdiploma A. Zwemvleugeltjes zijn te koop voor € 3,00, deze laatste kunt u ook gratis gebruiken.

holle bolle plons