Veelgestelde vragen

 • Zijn eigen consumpties in de Holle Bolle Boom toegestaan?
  Eigen consumpties zijn in de gehele Holle Bolle Boom en onze horecagelegenheden niet toegestaan. Bij de Holle Bolle Boom bieden wij diverse mogelijkheden om lekker te eten en te drinken; klik hier om alvast te zien wat er mogelijk is.
 • Wie houdt er toezicht in de Holle Bolle Plons?
  De Oogappeltjes van Koning Pa-Radijs houden een oogje in het zeil maar begeleiders zijn altijd zelf verantwoordelijk voor hun eigen kinderen. In de Plons en het Waterpark is het dragen van zwemvleugeltjes verplicht voor alle kinderen die niet in het bezit zijn van hun zwemdiploma A en zij mogen niet zonder begeleiding van een volwassene (18+) Plonsen of Roetsjen.
 • Hoe verleen ik mezelf toegang tot de Binnen, Plons of het Waterpark?
  Alle gasten zullen een bandje ontvangen met daarin een chip, door het bandje tegen de poort van de desbetreffende beleving aan te houden zal de poort voor u openen en kunt u naar binnen. De vingerscan is niet meer aanwezig op ons park.
 • Wat is er voor ouders als ze even niet meespelen?
  In alle belevenissen is een terras aanwezig waar begeleiders hun kinderen kunnen zien Spelen, Plonsen of Roetsjen. Er zijn tijdschriften, oplaadpunten voor laptops, tablets of telefoons en is gratis wifi. Voor eten en drinken kunnen gasten in alle belevenissen terecht bij onze horeca uitgifte punten.
 • Honden en andere huisdieren
  Honden en andere huisdieren zijn niet welkom in de Holle Bolle Boom, in de horecagelegenheden en het Appeloniatheater.
 • Glutenvrij eten
  Er zijn diverse glutenvrije mogelijkheden in onze horeca, ook voor kinderfeestjes. Vraag naar onze mogelijkheden.
 • Waarom is er een kledingadvies voor volwassenen in de Holle Bolle Plons?
  Koning Pa-Radijs stimuleert het samen spelen. Meespelen is het makkelijkst als je ook badkleding draagt in de Plons. De temperatuur is constant 30 graden Celsius. Een korte broek en hemdje volstaat ook als je kiest om niet mee te spelen. Het is wel ten strengste verboden om dan het water te betreden.
 • Waarom mogen kinderwagens niet in de Holle Bolle Plons?
  Dat heeft te maken met veiligheid en hygiëne. De wielen van een kinderwagen zijn niet schoon. In het centraal gelegen entreegebouw, het Klokhuis, is een speciale kinderwagenstalling.
 • Zijn er voorzieningen in de Holle Bolle Plons voor mindervalide bezoekers?
  Er is een speciale MIVA- kleedruimte/toilet op de begane grond.