De 3 belevenissen van de dagattractie van Tuitjenhorn

De Holle Bolle Boom biedt 3 Belevenissen: Binnen, Buiten en Plons. Dat betekent dat jullie de hele dag lekker kunnen spelen in 3 compleet andere speelwerelden. Jullie kunnen er ook voor kiezen om elk bezoek een andere Belevenis uit te proberen of dit af te laten hangen van het weer.

In de Binnen kunnen de kinderen van 0 tot 11 jaar lekker klimmen, springen en glijden. Er is een afgeschermde speelruimte voor de allerkleinsten: de Minigaard. Voor de oudere kinderen is er de spannende Freefall-glijbaan.

De Buiten is een openlucht speelpark voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar. Natuurlijk kun je klimmen en springen, maar je kunt je ook goed verstoppen in de bijzondere speeltoestellen. Bovendien kun je er ook spetteren op het Fonteinplein en in het Spetter- en Spatbad (bij mooi weer is het meenemen van badkleding en een handdoek handig). Voor de meivakantie 2019 verwachten wij de opening van een nieuw buitenbad in de Buiten! De Buiten is gesloten van begin november tot begin maart.

De Plons is een overdekte waterattractie. In een tropische temperatuur van 30 graden kunnen jullie heerlijk met water spelen. Er zijn maar liefst 3 glijbanen, een Fonteinplein en leuke speeltoestellen in het water van het Wereldbad die c.a. 25 cm diep is. Het Chinese bad is 1.35 meter diep en in organische vormgeving.

Lees meer over de speelregels van de Holle Bolle Boom.