De 3 belevenissen van de dagattractie van Tuitjenhorn

De 3 belevenissen

van de dagattractie

van Tuitjenhorn

De Holle Bolle Boom biedt 3 Belevenissen: Spelen, Plonsen en Roetsjen. Dat betekent dat jullie de hele dag lekker kunnen spelen in 3 compleet andere speelwerelden. Jullie kunnen er ook voor kiezen om elk bezoek een andere Belevenis uit te proberen of dit af te laten hangen van het weer. Het is ook mogelijk om een voordelig abonnement te nemen!

Spelen

In de Holle Bolle Boom kunnen de kinderen van 0 tot 11 jaar lekker klimmen, springen en glijden. Er is een afgeschermde speelruimte voor de allerkleinsten: de Minigaard. Voor de oudere kinderen is er de spannende Freefall-glijbaan. Let op: Vooraf reserveren noodzakelijk.

Roetsjen

In het Waterpark kunnen kinderen spelen op het Fonteinplein en in het Spetter- en Spatbad, zwemmen in het Roetsj-bad en supersnel van de Double Slide & Spacebowl.

Let op: Vooraf reserveren noodzakelijk

Plonsen

In de Plons kun je genieten van een overdekte waterattractie. In een tropische temperatuur van 30 graden heerlijk met water spelen. Er zijn maar liefst 3 glijbanen, een Fonteinplein en leuke speeltoestellen in het water van het Wereldbad.

Let op: Vooraf reserveren noodzakelijk

Holle Bolle boom plons