Tarieven speelparadijs de Holle Bolle Boom

Als u naar de Holle Bolle Boom komt, dan kunt u ter plekke een belevenis (Binnen, Buiten en/of Plons) bepalen. Er is een belevenis voor iedereen en voor ieder weertype. Uiteraard kunt u ook kiezen voor meerdere belevenissen op één dag. Komt u regelmatig spelen en spetteren? Dan is een abonnement voordelig!

Dagtarieven* per belevenis of combinatie:

 2019

Kinderen 1 jaar 
en 65+ bezoekers

Kinderen 2 t/m 17 jaar Volwassenen
Eén belevenis € 2,65 € 8,90 € 3,70
Twee belevenissen € 3,50 €13,40 € 6,00
Drie belevenissen € 3,50 €15,40 € 6,00
  • Kinderen tot 1 jaar zijn gratis.
  • Belevenissen kunnen ook nog tijdens uw bezoek 'bijgeboekt' worden. U betaalt dan niet meer dan op bovenstaande tarievenoverzicht is weergegeven.
  • Komt u de Holle Bolle Boom na 16.00 uur bezoeken? Dan hebben volwassenen gratis entree.
  • Bij 6 kinderen is 1 volwassene gratis, bij 10 kinderen zijn 2 volwassenen gratis.
  • Het is mogelijk om bij Het Klokhuis te pinnen en/of (extra) geld op te nemen. Pinnen is in de Plons ook mogelijk.
  • Internet, parkeren en gebruik van douches zijn gratis. Kluisjes zijn ook gratis, daarvan kunt u gebruik maken met € 0,50 borg.

*Bekijk ook de tarieven van onze Abonnementen, Kinderfeestjes en Schoolreisjes

Kadobonnen

Uiteraard kunt u ook kadobonnen kopen voor de Holle Bolle Boom. Deze kunt u helemaal naar wens invullen. Van 1 belevenis voor 1 kind, tot een hele dag uit met het hele gezin inclusief lekker eten in Het Klokhuis. Voor meer informatie kunt u 7 dagen in de week contact met ons opnemen via tel. 0226 390620 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onderhoudsdag Binnen

LET OP! 

Op dinsdag 29 januari 2019 vindt er in de Holle Bolle Binnen een onderhoudsdag plaats. Die dag blijft de Binnen de gehele dag gesloten. De gehele Binnen wordt nagekeken op loszittende netten, gescheurde doeken/kleden, stuc- en laswerk. De Plons en Het Klokhuis blijven gewoon geopend.