Tarieven dagentree:

22/23 Volwassene Kind 1 jaar Kinderen 2 t/m 17 jaar
Spelen € 0,00* (€ 3,25) € 3,25 € 8,75
Plonsen € 6,00 € 6,00 € 11,00
Roetsjen € 9,00 € 9,00 € 13,25

* Bij 1 betalende bezoeker heeft 1 volwassene gratis entree voor de Holle Bolle Binnen.

  • Kinderen tot 1 jaar zijn gratis.
  • Internet, parkeren en gebruik van douches zijn gratis.
  • Kluisjes (Spelen en Plonsen) zijn te gebruiken middels € 0,50 borg of een bij ons verkrijgbaar Pa-Radijs muntje.

Bekijk ook de tarieven van onze Abonnementen, Kinderfeestjes en Schoolreisjes 

Onderhoud van de Plons

Ieder jaar hebben wij enkele onderhoudsdagen gepland in de Plons, ook dit jaar weer. Dit jaar zullen we de verflaag op de bodem van het Wereldbad opnieuw aanbrengen, omdat deze vraagt om onderhoud. Het onderhoud zal enige tijd in beslag nemen, aangezien het zwembad eerst geleegd en gedroogd dient te worden alvorens de verflaag aangebracht kan worden. Nadat deze verflaag is aangebracht heeft dit ongeveer een week nodig om te drogen. Uiteraard nemen we in deze periode ook andere periodieke onderhoudsklussen mee zodat u straks weer heerlijk kunt genieten. Daarom is vanaf 28 november tot en met 9 december de Holle Bolle Plons tijdelijk gesloten, zaterdag 10 december verwelkomt Koning Pa-Radijs jullie graag weer in de Plons.

Vooraf reserveren noodzakelijk

Vanaf september t/m maart zijn wij dagelijks geopend voor een dagbezoek aan één van onze belevenissen op basis van een vooraf aangeschaft ticket of Boompas-abonnement.

Om zeker te weten dat u gebruik kan maken van de Holle Bolle Boom is het noodzakelijk om vooraf uw reservering online te maken. U kiest zelf een belevenis, tijdsblok en dag naar keuze en wens. Vol is, helaas vol!

Klik hier om uw reservering te maken.

Een vooraf aangeschaft ticket kan na aanvang van het tijdsblok niet gewijzigd worden; bent u verhinderd? Neem dan voor aanvang van het tijdsblok contact op met 0226 39 06 20 of via info@hollebolleboom.nl