Komen jullie een dagje naar de Holle Bolle Boom?

Toegang is alleen mogelijk met een vooraf aangeschaft ticket op basis van een reservering, voor openingsdagen en reserveren kunt u onze online agenda raadplegen. Deze wordt wekelijks bijgewerkt met nieuwe openingsdagen en tijden, dit naar gelang van de gezelligheid op het naastgelegen Campingpark: Capfun de Bongerd.

*LET OP! Tijdens vakantieperioden in het campingseizoen van april t/m september zal een dagbezoek op voorhand niet mogelijk zijn.


Vanaf oktober t/m maart zijn wij dagelijks geopend voor een dagbezoek aan één van onze belevenissen op basis van een vooraf aangeschaft ticket of Boompas-abonnement.

Om er zeker van te zijn of jullie kunnen Spelen of Plonsen, dient u vooraf online te reserveren. Vol is, helaas vol!

Klik hier om een dagentree te reserveren.

Onderhoud van de Plons

Ieder jaar hebben wij enkele onderhoudsdagen gepland in de Plons, ook dit jaar weer. Dit jaar zullen we de verflaag op de bodem van het Wereldbad opnieuw aanbrengen, omdat deze vraagt om onderhoud. Het onderhoud zal enige tijd in beslag nemen, aangezien het zwembad eerst geleegd en gedroogd dient te worden alvorens de verflaag aangebracht kan worden. Nadat deze verflaag is aangebracht heeft dit ongeveer een week nodig om te drogen. Uiteraard nemen we in deze periode ook andere periodieke onderhoudsklussen mee zodat u straks weer heerlijk kunt genieten. Daarom is vanaf 28 november tot en met 9 december de Holle Bolle Plons tijdelijk gesloten, zaterdag 10 december verwelkomt Koning Pa-Radijs jullie graag weer in de Plons.

Openingstijden Holle Bolle Boom september t/m maart  

Maandag t/m donderdag
Plons t/m 9 december gesloten

Restaurant het Klokhuis
Geen dinerkaart

09:30 – 18:00 uur

09:30 – 18:00 uur

Vrijdag t/m zondag
Plons t/m 9 december gesloten

Restaurant het Klokhuis
Keuken sluit om 20.00 uur

09:30 – 19:00 uur

vanaf 09:30 uur

Schoolvakanties

Restaurant het Klokhuis
Keuken sluit om 20.00 uur

09:30 – 20:00 uur

vanaf 09:30 uur

Vooraf reserveren noodzakelijk

Om zeker te weten dat u gebruik kan maken van de Holle Bolle Boom is het noodzakelijk om vooraf uw reservering online te maken.

U kiest zelf een belevenis, tijdsblok en dag naar keuze en wens. Vol is, helaas vol!

Klik hier om uw reservering te maken.