Kerst vieren

bij de Holle Bolle Boom

Een magische en feestelijke tijd is aangebroken, Kerst vieren bij de Holle Bolle Boom!

Van 6 december tot 31 december staat de Holle Bolle Boom volledig in het teken van Kerst! Kom samen met je familie en vrienden genieten van deze feestelijke tijd.

Op kerstavond kunnen jullie zowel bij Restaurant het Klokhuis als bij Pannenkoekenhuis Wafelien terecht voor een gezellig diner. Op Tweede Kerstdag kunnen jullie komen brunchen of dineren in het Klokhuis en bij Wafelien kunnen jullie terecht voor een feestelijke arrangement. We kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen in een van onze restaurants om jullie een onvergetelijke kerstervaring te bezorgen. Terwijl jullie lekker zitten te tafelen, mogen de kinderen gratis Spelen in de Binnen.

Tijdens de kerstvakantie is er heel veel leuks te beleven bij de Holle Bolle Boom. Alle kinderen mogen in combinatie met het Spelen in de binnen, gratis meedoen met alle activiteiten uit het kerstprogramma.

Daarnaast staat van 6 december tot en met 31 december de Holle Bolle WensBoom bij de entree van het Klokhuis. Kom jij deze periode eten, Spelen of Plonsen? Dan mag jij jouw mooiste kerstwens ophangen in de WensBoom!

Een Kerstwens bij de Holle Bolle Boom….

Komen jullie Kerst vieren

bij de Holle Bolle Boom?

Kom deze kerst genieten van een onvergetelijke kerst brunch of diner in een van onze restaurants en laat je betoveren door de warme en feestelijke sfeer.

Ons team van getalenteerde koks heeft speciaal voor deze gelegenheid een verrukkelijk kerstmenu samengesteld, vol met heerlijke winterse gerechten.

Op kerstavond kunnen jullie zowel bij Restaurant het Klokhuis als bij Pannenkoekenhuis Wafelien terecht voor een gezellig diner met live muziek. Op Tweede Kerstdag kunnen jullie komen brunchen of dineren in het Klokhuis en bij Wafelien kunnen jullie terecht voor een feestelijke lunch of diner. We kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen in een van onze restaurants om jullie een onvergetelijke kerstervaring te bezorgen. Terwijl jullie lekker zitten te tafelen, mogen de kinderen gratis Spelen in de Binnen.

Reserveren of meer informatie? Bel 0226 – 39 06 20 of mail info@hollebolleboom.nl.

Speciale wensen of allergieën? Laat het ons dan weten.

Kerst bij het Klokhuis

Kerst bij Wafelien

Kerstvakantie